INVITAȚIE – Tineri studenți, masteranzi și doctoranzi pot participa gratuit la programul Elie Wiesel Study Tour, axat pe drepturile omului și istoria Holocaustului

0
136

PROGRAM. Ambasada Statelor Unite în România, Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Institutul Polonez din București, Ambasada Republicii Federale Germania în România și Ambasada Statului Israel în România, alături de American Councils for International Education și cu sprijinul Ambasadei Austriei la București și a Institutului Național pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel România, invită studenții, masteranzii și doctoranzii cu cetățenie română cu vârsta între 20 și 27 de ani să aplice în programul Elie Wiesel Study Tour. Programul se va desfășura în perioada 27 august – 9 septembrie 2023.

 

Programul tematic Elie Wiesel Study Tour, aflat la cea de-a șasea ediție, își propune să ofere studenților interesați de tematica drepturilor omului și de istoria Holocaustului, ocazia de a înțelege mai multe despre aceste subiecte și de a aprofunda cunoștințele deținute.

 

Comisiile de evaluare vor selecta 15 participanți, în urma evaluării aplicației. Cei interesați se pot înscrie online până pe 23 iulie 2023, completând formularul disponibil aici: https://forms.office.com/r/VVwVn9MtM6

 

Competiția este deschisă studenților, masteranzilor și doctoranzilor care îndeplinesc cumulativ condițiile care se regăsesc în comunicatul de presă atașat.

 

Mai multe informații despre proiect pot fi găsite pe site-ul:

https://www.romania.americancouncils.org/.

 

Iuniana Mîndru – Program Coordinator Elie Wiesel Study Tour Program



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here