ARESTARE – Maramureșean reținut ca falsificator de bancnote euro

0
452

INFRACȚIUNE. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş, au depistat un tânăr bănuit de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, falsificare de monede străine şi punerea în circulaţie de valori străine falsificate. Conform polițiștilor, în cursul anului 2017, acesta ar fi pus în circulaţie pe raza judeţului Maramureş monedă străină falsă.

 

Cel în cauză este bănuit că ar fi folosit 2.250 euro falşi pentru a plăti contravaloarea unor telefoane mobile achiziţionate. În urma acţiunii desfăşurate în 12 martie, poliţiştii au descoperit asupra lui obiecte susceptibile a proveni din activităţi infracţionale. Cel în cauză a fost reținut și este prezentat astăzi magistraților cu propunere de arestare preventivă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here