DECIZIE – Bărbatul care și-a ucis în Sighetu Marmației fosta concubină cu multiple lovituri de cuțit, arestat pentru 30 de zile

0
364

CRIMĂ. Magistrații Tribunalului Maramureș au dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 22 martie 2019 şi până 20 aprilie 2019 inclusiv, a inculpatului G.V.I. (34 de ani), domiciliat în judeţul Timiş, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

 

Instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în 21 martie 2019, în jurul orelor 6.30, aflându-se în locuinţa fostei sale concubine din municipiul Sighetu Marmaţiei, ca urmare a unor conflicte preexistente, i-a aplicat acesteia, cu două cuţite, multiple lovituri în zona gâtului, toracelui şi braţelor, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul victimei.

 

Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş. Femeia, în vârstă de 29 de ani, locuia împreună cu cei doi copii ai săi, de 4 şi 7 ani. Cel mare era din prima căsătorie, cel mic – chiar cu bărbatul care a ucis-o. Cei doi s-au despărțit luna trecută, iar crima a avut loc în apartamentul femeii, cei doi copii fiind în casă. După crimă, bărbatul a părăsit apartamentul, dar a fost prins de polițiști în scurt timp.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ