FUNCȚIE CÂȘTIGATĂ – Comisar Andreea Dobrițoiu de la Penitenciarul Baia Mare, singura femeie din sistemul de penitenciar românesc director cu atribuții pentru siguranța deținerii

2
1383
Andreea Dobrițoiu

PENITENCIAR BAIA MARE. Comisar de poliție penitenciară Andreea Florina Dobrițoiu este noul director adjunct al Penitenciarului Baia Mare, cu atribuții pentru siguranța deținerii și regim penitenciar, în urma câștigării concursului pentru ocuparea funcției. Anterior concursului, ea a fost șef Serviciu Financiar al Penitenciarului.

 

Andreea Dobrițoiu, absolventă a Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București (2010), originară din Iași, este în acest moment singura femeie din sistemul penitenciar care ocupă o funcție operativă de importanță majoră în unitățile de detenție din România. Ea îl înlocuiește în funcție pe comisar de poliție penitenciară Bogdan Neagoș, care a ocupat funcția în ultimul an (din noiembrie 2022).

 

Penitenciarul Baia Mare, localizat în Tăuții de Sus (aparținător de orașul Baia Sprie), este manageriat în acest moment de o echipă formată din comisar şef de poliție penitenciară Mircea Spiridon (director), comisar de poliție penitenciară Andreea Dobrițoiu (director adjunct cu atribuții pentru Siguranța deținerii și Regim penitenciar), comisar șef de poliție penitenciară Claudia Mureșan (director adjunct cu atribuții Economico-Administrativ).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. sunt cateva probleme aici:
    1. nu a lucrat nicio zi in sectorul operativ , ea fiind lucrator financiar! deci nu cunostea absolut nimic din paza si regim!
    2. cum a putut sa treaca proba interviu , curios ca ceilalti doi contracandidati au picat la interviu. Pentru necunoscatori , aceasta proba interviu este parghia prin care ANP elimina ofiterii incomozi sau cei care nu au relatii. Va pod da cateva exemple!
    3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here