DECIZII – Reprezentanții Maramureșului din organismul de conducere al USR au aprobat fuziunea cu partidul Pentru Iași și colaborarea cu RO100

0
360

STRATEGIE. Cei trei membri ai filialei Maramureș care fac parte din Comitetului Politic al USR (organism de conducere colegial din care fac parte 105 membri ai Biroului Național, parlamentarii USR, președinții filialelor județene și liderii de grup ai consilierilor locali) au dezbătut în ședința de ieri, 10 martie 2018, desfășurată la hotelul Capital Plaza din București, strategia pregătirii viitoarelor alegeri.

 

„Ieri am aprobat regulamentul de primire de noi membri (cu păstrarea criteriilor existente la înființarea formațiunii), regulamentul și procedurile de vot la alegeri interne și regulamentul de funcționare al Comitetului Politic. Tot în ședința din 10 martie s-a dat un mandat Biroului Național privind concretizarea discuțiilor de fuziune prin absorbție a partidului Pentru Iași. De asemenea, au fost aleși doi membri a Comitetului Politic care, împreună cu președintele Dan Barna și vicepreședintele Levente Elek, vor purta discuții cu o delegație a RO100 în vederea găsirii celor mai potrivite modalități de colaborare”, a declarat, pentru 2mnews, Dan Ivan, președintele USR Maramureș.

 

USR Maramureș și-a stabilit în această lună și conducerea filialei, în cadrul unei conferințe de alegeri, în funcția de președinte fiind reconfirmat Dan Ivan (de asemenea, filala a ales opt vicepreședinți, respectiv Claudiu Pop, Dragoș Moldovan, Felix Barcsy, Ionel Năsui, Radu Trufan, Ionuț Sandor, Ingeborg Mihalik și Sorin Petrovan).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here