REACȚIE – PNL Maramureș somează conducerea Consiliului Județean și Guvernul să asigure banii necesari finalizării lucrărilor la aeroport

0
328
Călin Bota, președintele PNL Baia Mare

AVERTISMENT. Dezvoltarea Maramureșului este strâns legată de investiții importante, care să ofere locuri de muncă bine plătite și să-i aducă acasă pe cei plecați în căutarea unui trai mai bun, însă, din păcate, lipsa infrastructurii îi ține departe de Maramureș pe investitori, iar cei care mai îndrăznesc să dezvolte afaceri în județ nu sunt suficient sprijiniți și nu beneficiază de facilitățile necesare bunei desfășurări a activității, susțin liberalii maramureșeni.

 

“Recent, au început lucrările la noua investiție făcută de Universal Alloy Corporation în Maramureș, o hală de asamblare și proiectare a componentelor de avioane produse la Dumbrăvița, situată lângă Aeroportul din Tăuții Măgherăuș. Noua fabrică va crea 1.500  de locuri de muncă, contribuind la bunăstarea maramureșenilor și la dezvoltarea economică a județului.

 

Din păcate, investitorii se tem că hala lor va fi gata înainte de finalizarea lucrărilor la Aeroportul Maramureș, lucrări care trenează de peste 2 ani, din lipsă de finanțare. Banii vin cu țârâita de la guvern, nu se poate asigura continuitatea lucrărilor și astfel nimeni nu poate oferi un termen ferm pentru deschiderea aeroportului”, susține Călin Bota, președinte PNL Baia Mare și consilier județean.

 

Pentru că economia județului suferă din cauza lipsei unui aeroport internațional funcțional, care să asigure legături rapide pentru dezvoltarea afacerilor și care să atragă investitorii, PNL Maramureș solicită conducerii Consiliului Județean și Guvernului să facă toate demersurile pentru a asigura banii necesari finalizării lucrărilor la aeroport, astfel încât investiția UAC și celelalte investiții importante din județ să se poată dezvolta. “Oamenii de afaceri  au nevoie de termene clare, care să fie respectate, nu de promisiuni livrate în declarații politicianiste”, mai susțin liberalii maramureșeni.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here