VÂLTOAREA PSD – Pesedistul Ciprian Codreanu și-a reluat interimatul de la Serviciul de Gospodărire a Apelor Maramureș, înlocuindu-l pe Podar

0
932

ROCADA POLITICĂ. Șefia Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Maramureș seamănă cu o vâltoare (naturala mașină de spălat țărănească). Se-nvârte cu viteză, ca o rotativă care a descoperit perpetuum mobile. Ioan Nan Podar, revenit la jumătatea lui ianuarie 2019 pe funcția de director după un lung repaus medical, a fost înlocuit din nou, la jumătatea lunii februarie 2019, cu pesedistul Ciprian Codreanu.

 

Cronologia malaxării

 

Ioan Nan Podar a fost numit la șefia SGA Maramureș în vara lui 2013, ca interimar. Cei de la Cluj l-au ținut pe Podar interimar de era să iasă la pensie – în toamna lui 2014, Podar era tot director interimar. Apoi, în urma inundațiilor din 21 septembrie 2014, l-au suspendat din funcție și l-au cercetat disciplinar. Atâta l-au cercetat până a ajuns director plin.

 

În 27 noiembrie 2017, când Gabriel Valer Zetea, pesedistul din fruntea filialei județene, a diagnosticat că Podar e bolnav și că Codreanu merită și el un loc de muncă mai acătării după ce a servit la Cancelaria Prefectului în timpul mandatului lui Anton Rohian. În consecință, de la final de noiembrie 2017, Codreanu a devenit șef interimar (titulatura corectă este director delegat – așa i se spune acum celui pus șef fără vreun concurs) la SGA Maramureș.

 

În 14 ianuarie 2019, lui Podar i s-a terminat prelungirea-prelungirii concediului medical și a revenit în funcție, iar Codreanu a fost nevoit să-și ia ficusul, cutia de carton și să elibereze scaunul de director. Dar nu pentru mult timp – perseverența pesedistă dă roade depline!

 

Începând din 20 februarie 2019, lui Codreanu i s-au delegat, din nou, atribuțiile și sarcinile funcției de director pentru a asigura continuitatea aferentă funcției de conducere de la SGA Maramureș. Aaa, v-am spus că Codreanu e fanul lui Zetea? Nu? V-am spus. Vâltoarea… Să fie primită (funcția), ’răiască partidu’!

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here