BAIA MARE – Proiectele culturale, sportive și de tineret vor fi finanțate în 2018 cu aproape 400.000 de euro

0
382

FINANȚĂRI. În 2018, programul anual al finanţărilor nerambursabile de la bugetul local al municipiului Baia Mare (este vorba de cele incluse în categoria activităţilor nonprofit de interes general) pentru domeniile Cultură, Tineret și Sport însumează aproape 400.000 de euro, mai exact 1,8 milioane de lei.

 

Conform legii, toate programele, proiectele, acţiunile culturale depuse spre finanţare nerambursabilă de la bugetul local trebuie să se încadreze în obiectivul „Centenarul Marii Uniri”, iar cele din categoria Tineret în obiectivul „Baia Mare – Capitala Tineretului din România (2 mai 2018 – 1 mai 2019)”.

 

În pofida celor două obiective „principale”, în acest an cea mai mare sumă nerambursabilă a fost repartizată sportului, programul municipiului prevăzând acestui domeniu suma totală de 1,2 milioane de lei. Celelalte două domenii „principale” vor primi, în mod egal, câte 300.000 de lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here