ÎNVĂȚĂMÂNT – Municipalitatea Băii Mari va acorda în acest an 674 de burse pentru elevii din școlile de stat din oraș

0
295

BURSE. Și în acest an, municipalitatea va repartiza fonduri financiare pentru acordarea burselor pentru pentru elevii din instituţiile de învăţământ preuniversitar de stat din Baia Mare. Conform proiectului, vor fi acordate 674 de burse, fiecare unitate de învăţământ din Baia Mare urmând să stabiliească, în Consiliul de Administraţie, numărul şi tipul de burse finanțate din bugetul municipiului.

 

Cuantumul acestora va fi stabilit, printr-o hotărâre a Consiliului Local (care va intra în vigoare începând de mâine, 12 martie, după cum urmează: 391 de burse de ajutor social (cele mai multe) de 100 de lei; 188 de burse de merit de 100 de lei; 54 de burse de performanță de 300 de lei și 41 de buse de studiu de 100 de lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here