DESĂVÂRȘIREA DEZASTRULUI – Minaur, snopită la Baia Mare de echipa unui cartier din Dej

1
1936

FOTBAL – LIGA A III-A. Vineri, 29 septembrie 2023, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 6-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a la fotbal, Minaur Baia Mare a pierdut, cu 0-4 (0-0), partida cu Minerul Ocna Dej. Meciul, arbitrat la centru de Cosmin Apetrei din Roznov (jud. Neamț), a opus formațiile clasate înaintea etapei pe locurile 8 (Baia Mare) și 7 (Ocna Dej) și a pornit cu gazdele din postura de favorite.

 

Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur Baia Mare) a început partida cu următorul 11: Breban – Potcoavă, Stoian, Raul Gherman (cpt.), Ilieș – Macrițchii, Matei, Ștefănescu, Raicu, – Darius Gherman, Lemac. Băimărenii, o echipă foarte-foarte slabă, cu un joc fără nicio strategie și lipsiți de orice urmă de apartenență la fotbal, au pierdut lamentabil pe teren propriu cu o echipă-oaspete care le marcat în 30 de minute jumătate din numărul golurilor pe care până atunci le-a marcat în 5 meciuri.

 

Minerul Ocna Dej s-a impus la Baia Mare cu un categoric 4-0, toate golurile fiind marcate în primele 30 de minute din repriza secundă, când oaspeții au punctat pe tabela de marcaj prin Bogdan Pop (min. 49 și min. 68), Ștefan Visic (min. 54) și Florin Dan (min. 79).

 

În urma rezultatului, Minaur Baia Mare, echipă sponsorizată și ținută în viață din banii orașului de Primăria Baia Mare, controlată de Cătălin Cherecheș, a ajuns pe loc direct retrogradabil în cea mai slabă serie a Ligii a III-a, respectiv pe penultimul loc (9 din cele 10 echipe). În etapa următoare, Minaur joacă în deplasare, în 6 octombrie, la liderul seriei, SCM Zalău.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here