DECIZIE – A doua demitere într-un singur an pentru antrenorul băimărean Raul Fotonea: demis de la echipa feminină Minaur, a rezistat la echipa masculină din Vaslui doar 4 luni

1
1148
Raul Fotonea

A DOUA RATARE DIN AN. După ce a fost demis la 21 aprilie 2023 de la conducerea echipei de handbal feminin a clubului Minaur, antrenorul băimărean Raul Fotonea (44 de ani) a fost îndepărtat și de la echipa masculină a CSM Vaslui, după mai puțin de 4 luni de la numirea în funcția de principal (în iulie 2023), din cauza rezultatele slabe obținute de echipă în primele 9 etape ale Ligii Zimbrilor.

 

Varianta oficială a despărțirii de clubul moldovean este rezilierea de comun acord cu conducerea clubului finanțat de Consiliul Local Vaslui. În cele 9 etape disputate în Liga I de handbal masculin, echipa antrenată de Fotonea se situează pe penultimul loc, cu doar 4 puncte obținute din 1 victorie, 1 egal și 7 înfrângeri.

 

* Foto: @CSM Vaslui

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here