INTERDICȚIE – Ordin național: la meciul de astăzi, de la ora 18, dintre Minaur și campioana Dinamo se pot vinde cel mult 999 de bilete

0
201

CORONAVIRUS. În urma unui ordin al Consiliului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), controlat de Raed Arafat, care a intrat în vigoare duminică, 8 martie 2020, începând de astăzi sunt interzise evenimentele care implică prezența a 1.000 de persoane sau mai mult, iar cele care implică prezența a mai puțin de 1.000 de persoane se pot desfășura doar cu avizul autorităților.

 

Implicit, și meciul de handbal masculin din Liga Națională dintre Minaur Baia Mare și campioana Dinamo București se poate organiza doar cu avizul autorităților (în cazul de față Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prezidat de prefect) cu condiția ca organizatorul (clubul gazdă din Baia Mare) să pună în vânzare cel mult 999 de bilete (sau să permită accesul în sală a cel mult 999 de persoane).

 

La ora 15, CJSU Maramureș se întrunește pentru a dezbate modul de punere în practică a Ordinului CNSSU și care, în cazul meciului de handbal Minaur – Dinamo, se poate acorda în contextul limitării prezenței spectorilor și cu avizul Direcției Județene de Sănătate Publică, instituție căreia îi revin competențele analizei de risc.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here