DECIZIE – Meciul de handbal Minaur Baia Mare – Dinamo București se joacă fără spectatori, a decis administrația județeană pentru situații de urgență

0
316

CORONAVIRUS. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, prezidat de prefectul Ungur, a decis să interzică accesul publicului la meciul de handbal care se va desfășura astăzi, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, dintre Minaur Baia Mare și campioana Dinamo București.

 

Decizia este în conformitate cu ordinul emis de Consiliul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), controlat de Raed Arafat, ordin care a intrat în vigoare duminică, 8 martie 2020, și conform căruia, începând de astăzi, sunt interzise evenimentele care implică prezența a 1.000 de persoane sau mai mult, iar cele care implică prezența a mai puțin de 1.000 de persoane se pot desfășura doar cu avizul autorităților.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here