DECIZIA FINALĂ – PNL va merge singur, pe listă proprie, la alegerile din 2024: scenariile cu o alianță cu PSD și o alianță de dreapta au fost respinse

0
502

PNL, SINGURI PE LISTĂ ÎN ALEGERI. Vineri, 3 noiembrie 2023, la Sinaia, conducerea PNL (Biroul Permanent Național) a decis în unanimitate să meargă pe listă proprie la alegerile din 2024, respingând celelalte două scenarii puse în discuție, respectiv listă comună cu PSD sau listă comună cu mai multe partide de pe dreapta eșicherului politic.

 

Urmare a acestei decizii, liberalii vor adopta până la alegerile din 2024 o distanțare de PSD, partid cu care coabitează la guvernare. Surse liberale au precizat că au fost consultați toți președinții filialelor județene, precum și președinții consiliilor județene și primarii municipiilor reședință de județe ai PNL.

 

De asemenea, la Sinaia, s-a prezentat un raport al activității guvernamentale, miniștrii liberali prezentând principalele proiecte pe care le au în desfășurare și s-a discutat despre proiectele pe care PNL le vrea cuprinse în bugetul pe 2024, concluzia fiind că acesta trebuie puternic axat pe componenta de investiții.

 

* Foto: @PNL

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here