ARGUMENTE – Ionel Bogdan: „Guvernul Orban muncește zi de zi pentru a repara ceea ce PSD a distrus în cei 3 ani de guvernare”

0
194

ADVERTORIAL POLITIC. Guvernul Orban a demonstrat în cele trei luni de guvernare, prin măsurile adoptate, faptul că lucrează doar în folosul cetățenilor, pentru dezvoltarea și modernizarea României.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului: „Demiterea guvernului Orban de către o majoritate toxică, dominată de PSD,  a demonstrat, încă o dată, că alegerile anticipate reprezintă cea mai bună soluție pentru viitorul României. (…) Noi susținem că pentru sănătatea democrației în România e necesar să organizăm cât mai repede alegeri anticipate. Aceasta este soluția pe care Partidul Național Liberal o susține, pe care Președintele Klaus Iohannis o susține și cu acest deziderat mergem mai departe.”

 

Ordonanțele de Urgență din domeniul educației, al sănătății, dar și pentru pensionarii IPEG Maramureș, care îi privește direct pe toți pensionarii maramureșeni care au activat în domeniul prospecțiunilor miniere, implementează soluții așteptate ani la rând de către români, soluții care au fost amânate de toate guvernările PSD-iste și care au fost adoptate în câteva luni de echipa guvernamentală liberală.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului: „Ordonanțele de Urgență pe care le-am dat cu o zi înainte de moțiunea de cenzură nu sunt pentru a subjuga justiția sau pentru alte chestiuni pentru care a dat PSD-ul Ordonanțe de Urgență, ci sunt pentru a rezolva probleme urgente pe care România le are. (…) Pensionarii de la IPEG Maramureș și Suceava sunt singurii care nu au beneficiat de recalcularea pensiilor așa cum era normal. (…) Prin urmare, am modificat și completat Legea nr. 243/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. Toate pensiile foștilor angajați de la IPEG Maramureș urmează să fie recalculate în cel mai scurt timp și să revenim la situația normală, pentru că acesta este rolul Guvernului.”

 

Al doilea secretar de stat pe care Maramureșul îl are în echipa guvernamentală, Călin Bota, a prezentat un bilanț al celor 3 luni de guvernare liberală, 3 luni cu multă muncă și implicare în proiecte importante pentru România și modernizarea ei.

 

Călin Bota, președinte PNL Baia Mare și secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene: „În aceste trei luni am avut curajul de a face ceea ce PSD nu a făcut în 3 ani, am făcut ceea ce  e corect și esențial pentru această țară, într-un moment în care România se afla la răscruce. Am arătat cum se organizează alegerile astfel încât fiecare român să aibă un cuvânt de spus, să poată să voteze decent.

 

Am adus bugetul țării la un echilibru, astfel încât să poată fi plătite și pensiile și salariile, și toate celelalte indemnizații sociale și am construit în nici două luni de guvernare un buget realist. Să nu uităm că PSD a falsificat bugetul țării și nu a prevăzut sumele necesare pentru plata pensiilor și salariilor pentru ultimele luni ale anului trecut. (…) Am corectat odioasa Ordonanță 114, care a afectat grav economia României. Am eliminat supra-acciza la carburanți, pe care PSD a introdus-o.

 

Am realizat în 3 luni ceea ce niciun guvern post-decembrist nu a realizat în sănătate. Am deschis competiția în sistemul de sănătate în beneficiul pacienților pentru servicii medicale mai bune.(…) În materie de justiție și siguranță publică, PSD a scos aproape 23.000 de deținuți din pușcării prin legea recursului compensatoriu, PNL a abrogat legea. (…) Acestea sunt o parte din realizările celor 3 luni de guvernare,în care am demonstrat că suntem dedicați intereselor românilor și că respectăm angajamentele pe care ni le-am asumat.”

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here