NORMALITATE – Brian Cristian, deputat USR PLUS: “Suntem pe drumul cel bun. Am reușit să eliminăm pensiile speciale ale parlamentarilor!”

0
404

ACTIVITATE PARLAMENTARĂ. O parte din actul de justiție socială așteptat de cea mai mare parte din societatea românească s-a înfăptuit: pensiile speciale ale parlamentarilor au fost eliminate! Plenul reunit al Camerei și Senatului a votat pentru abrogarea privilegiilor acordate parlamentarilor. Astfel, una dintre cele mai mari inechități din România a dispărut.

 

Referitor la eliminarea pensiilor speciale oferite parlamentarilor, deputatul Brian Cristian a punctat încercarea PSD de a-și spăla imaginea: “Chiar dacă opoziția încearcă acum să își spele imaginea și să își asume ceea ce își doresc milioanele de români care ne-au trimis în Parlament cu acest scop, e bine să ne reamintim că noi cerem încă din 2016 eliminarea pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor.

 

Dacă PSD și-ar fi dorit să elimine pensiile speciale, acest lucru s-ar fi întâmplat în urmă cu mulți ani. Singurii care au arătat că își doresc să renunțe la pensiile speciale sunt colegii mei din Alianța USR PLUS. Dacă vă amintiți, aceștia și-au dat demisia înainte de finalizarea mandatelor de parlamentari tocmai pentru a nu beneficia de aceste privilegii.”

 

Logica PSD face parte din același fir narativ cu care și-a doborât propriile guverne în anii anteriori. Acum, în Parlament, povestea s-a repetat: pesediștii au ajutat la eliminarea unor privilegii pe care tot ei le-au dăruit senatorilor și parlamentarilor.

 

Obiectivul asumat de USR PLUS a fost îndeplinit după mulți ani de luptă cu vechiul sistem, iar coaliția de guvernare va continua demersurile pentru a elimina toate tipurile de pensii speciale din România:

 

“Mă simt onorat să iau parte la acest moment istoric și mă bucur că a dispărut una dintre cele mai mari inechități din societatea românească. Legile trebuie făcute pentru cetățeni, nu pentru privilegiați. Eu voi continua să votez modificările legislative care vor readuce un cadru de normalitate în această țară”, a precizat deputatul Brian Cristian.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian CristianATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here