NAȚIONALA – Tânărul băimărean Paul Popoaia, titular în meciul de astăzi cu Hong Kong din World Rugby U20 Trophy

0
70
Foto: frr.ro

RUGBY. În meciul de astăzi al naţionalei de rugby Under 20 a României cu Hong Kong, meci din cadrul World Rugby U20 Trophy care va avea loc de la ora 19, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, fundașul băimărean Paul Popoaia a fost anunțat titular de staff-ul tehnic (condus de Danie de Villiers). El a fost integralist și în primele două meciuri disputate de România în cadrul competiției, deși este cel mai tânăr selecționat (18 ani și trei luni).

 

Alți doi jucători băimăreni (Adrian Ţală – CSM Ştiinţa Baia Mare și Alexandru Harasim – CSS 2 CNE Baia Mare) au fost înscriși pe banca de rezerve. Acesta este cel de-al treilea meci al României U20 din World Rugby U20 Trophy, primele două fiind pierdute (17-31 cu Samoa şi 26-55 cu Namibia) – nici Hong Kong nu a obţinut vreo victorie până acum.

 

Tot astăzi, în cea de-a treia etapă a World Rugby U20 Trophy, au loc și meciurile: Samoa – Namibia (ora 13), Fiji – Canada (ora 15) și Portugalia – Uruguay (ora 17).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ