INEDIT – Expoziţie de artă populară din comuna maramureșeană Recea în Piața Taskim din Istanbul

0
151

EVENIMENT. La solicitarea Institutului Cultural Român „Dimitrie Cantemir”, administrația publică din Recea va organiza în Piaţa Taksim din Istanbul (Turcia), în perioada 7-12 septembrie, o expoziţie de artă populară maramureşană care va conține costume populare, obiecte din ceramică, obiecte din lemn, bunuri de artizanat, articole textile și broderii.

 

Conform organizatorilor, proiectul “contribuie la cunoaşterea culturii tradiţionale şi a valorilor patrimoniului cultural românesc de către publicul local în vederea consolidării unei imagini favorabile a României”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here