DATE OFICIALE – Mortalitate mare în Maramureș: 3,6% din decesele înregistrate în România ale persoanelor diagnosticate cu SARS-CoV-2

0
1741

COVID-19. De la începutul pandemiei şi până în prezent, în România au murit 22.268 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2, a anunțat în această după-amiază Grupul de Comunicare Strategică. Dintre acestea, 3,6% sunt maramureșeni, conform Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

 

Astăzi, județul Maramureș a ajuns la pragul de 800 de decese ale unor persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 (a fost raportat un singur deces, al unui bărbat din categoria de vârstă 40-49 de ani, fără comorbidități).

 

Totodată, de la începutul pandemiei au murit alți 189 de cetăţeni români aflaţi în străinătate și diagnosticați pozitiv COVID-19.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here