HANDBAL – Minaur pierde la 5 goluri diferență, în Baia Mare, cu ciprioții de la Anorthosis în manșa tur din sferturile de finală ale EHF European Cup

0
317

AU PIERDUT. Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia cipriotă Sabbianco Anorthosis Famagusta, scor 22-27 (7-14), în manşa tur din sferturile de finală ale EHF European Cup. Meciul retur va avea loc în Cipru, la Nicosia, în 27 martie.

 

Ciprioții au dominat meciul net și în totalitate un meci care lasă o pată pe prestigiul în Europa al echipei băimărene. Pentru echipa antrenată de Adrian Petrea au marcat: Daniel Bera, Milan Kotrc și Andrei Buzle câte 4 goluri (primul a transformat un 7 m, iar al doilea, 2 lovituri de la 7 metri), Tomas Cip, Georgel Haiduc și Ionuț Ramba câte două goluri, Albert Cristescu, Robert Nagy, Mihai Dobra și portarul Ionuț Ciobanu câte un gol.

 

Pentru ciprioți, cei mai buni marcatori au fost Nikolaos Totos (9 goluri), Christos Argyrou (7 goluri – unu din 7 metri), Nikolaos Kritikos și Petros Kandylas (câte 3 goluri). De remarcat și prestația portarului Konstantinos Kotanidis (8 intervenții salvatoare).

 

* Foto: @ Ovi Dragomir via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here