CORONAVIRUS – Evoluția în județul Maramureș (surse oficiale), stagnare la indicatorii principali: 1 mort, 71 de infectați, 53 de vindecați

0
755
Foto: Dorin Maciovan

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), marți, 28 aprilie 2020, ora 13.00: în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat la numărul persoanelor decedate (este înregistrat un mort), a crescut cu o persoană numărul celor infectați cu coronavirus de la începutul pandemiei (de la 70 la 71 de persoane) și a stagnat numărul celor vindecați (la 53 de persoane).

 

Precizare: în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut cu 1.201 teste mai puține decât ieri (de la 7.676 la 6.475 de teste – numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 150.309).

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a stagnat la 156 de persoane (statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în centrele de carantină instituționalizată din județ se află cu 3 de persoane mai multe decât ieri (de la 294 la 297 de persoane – acestea au revenit în țară din state din zonă de risc roșie).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here