CONTRACT SEMNAT – Finanțare de 10,85 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere într-o comună din Maramureș

0
2782

INFRASTRUCTURĂ – BOGDAN VODĂ. Luni, 17 iulie 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, primarul comunei maramureșene Bogdan Vodă, Anuța Enea-Bizău, a semnat un contract de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în valoare de 10,85 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere în comună.

 

Până acum, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” s-au semnat 1.774 de contracte de finanțare în valoare totală de peste 19,53 miliarde de lei.

 

* Foto: @Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here