COMPONENȚĂ MODIFICATĂ – Ioan Bobocea (PSD) o înlocuiește în Consiliul Județean Maramureș pe Crina Chilat (PSD), numită subprefect

0
789
Ioan Bobocea, Crina Chilat

ADMINISTRAȚIA MARAMUREȘULUI. Ioan Bobocea (PSD) din Botiza va deveni consilier județean, acesta urmând să o înlocuiască în forul administrativ județean pe Crina Fiorela Chilat (PSD), numită subprefect în 10 februarie 2022. Solicitarea de validare a mandatului de consilier județean al lui Bobocea a fost înregistrată la Tribunalul Maramureș joi, 24 februarie 2022, de forul administrativ al județului.

 

Ioan Bobocea (foto mic dreapta), de profesie inginer silvic (încadrat la Direcția Silvică Maramureș ca responsabil de fond forestier Botiza – aflat în subordinea Ocolului Silvic Dragomirești), este al 17-lea de pe lista de consilieri județeni ai Coaliției pentru Maramureș (PNȚCD & PSD & PPU-sl) și este primul rămas pe lista supleanților respectivei alianțe electorale.

Precedenta modificare în echipa de consilieri județeni ai Coaliției pentru Baia Mare a avut loc în septembrie 2021, când Andrei Miculaiciuc (36 de ani) din Repedea (PPU-sl) l-a înlocuit pe defunctul consilier județean Dionisie Coteț-Tămaș (PSD Șomcuta Mare) – Miculaiciuc este fratele primarului PSD din Repedea, Ioan Miculaiciuc.

 

Ultima modificare a componenței  CJ Maramureș a avut loc la începutul lunii februarie 2022, după ce Tribunalul Maramureș a validat mandatele supleanților de pe lista PNL, Dorin Lucaci și Ioan Muntean, care i-au înlocuit pe Alexandru George Oros și lui Mihai Felician Cerneștean, ambii demisionari pe motive de incompatibilitate cu noile funcții – Oros a fost numit manager al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, iar Cerneștean a fost numit director adjunct al Direcției Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

 

În urma alegerilor locale din toamna anului 2020, cei 34 de noi consilieri județeni care formează forul deliberativ administrativ al Maramureșului sunt de la PNL (13), Coaliția pentru Maramureș (10 – PSD & PNȚCD & PPU-sl), PMP (5), USR PLUS (3) și Pro România (3).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here