PREVIZIBIL – Deputatul maramureșean Sorin Bota a fost exclus din PSD, după ce a votat moțiunea care a dus la demiterea Guvernului Dăncilă

0
876
Sorin Bota

EXCLUDERE. Deputatul maramureșean Sorin Bota a fost exclus din PSD, după ce a votat moțiunea care a dus la demiterea Guvernului Dăncilă. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al partidului, în prima ședință a conducerii PSD, după ce Opoziția a dărâmat Guvernul Dăncilă și cu aportul a trei parlamentari PSD, care, de fapt, au fost doi, senatorul de Maramureș Ioan Iustin Talpoș, zis Profesorul, ales pe lista PMP și racolat de PSD, demisionând din partidul social-democraților în acest an și fiind cooptat în conducerea UNPR-ul reactivatului Gabriel Oprea (este vicepreședinte la nivel național).

 

Decizia este una previzibilă, Dăncilă anunțând public că va cere CEx-ului “eliminarea trădătorilor din partid” (adică a lui Bota, a președintelui TSD Gabriel Petrea și a lui Talpoș, despre care pesediștii mimează că nu știu că acesta este vicepreședinte UNPR). Despre Bota, surse politice informate susțin că acesta își continuă traiectul în Pro România, partidul condus de Victor Ponta, și că în schimbul votului va primi o funcție bine remunerată într-o instituție a statului, probabil chiar în ministerul pe care-l vânează de atâția ani, cel al Transporturilor.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here