AU PIERDUT – CSM Sighetu Marmației a pierdut pe teren propriu, după ce a evoluat în 9 jucători, fiind eliminată de Olimpia Satu Mare din Cupa României

0
724

FOTBAL – CUPA ROMÂNIEI. Miercuri, 2 august 2023, pe Stadionul MunicipaL Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru turul I național al Cupei României la fotbal, CSM Sighetu Marmației a pierdut, cu 1-2 (0-1), partida cu CSM Olimpia Satu Mare.

 

Cele două echipe, colege în Seria a 10-a a Ligii a III-a, au jucat primul lor meci oficial din actualul sezon. Oaspeții, cu un nou antrenor principal pe banca tehnică, Cosmin Iuhas, cu mai multe transferuri și împrumuturi reușite în pauza competițională (de la Unirea Dej, Gloria Bistrița, echipa de tineret a UTA etc.) și cu meciuri de pregătire în Ungaria și pe plan local, au pornit ca favorite deși jucau pe terenul adversarilor din Maramureș.

 

Antrenorul George Zima (CSM Sighetu Marmației) a început partida cu următorul 11: Oneț – Hrenciuc (cpt.), Anchidin, Dunca, Tomșa – Caba, Secui, Dat, Șofroni – Zaharia, Mensan. După ce au rămas în 10 jucători din min. 28, sighetenii și-au îngreunat situația, marcându-și și un autogol în min. 31, acesta fiind și scorul la pauză.

 

Deși în inferioritate numerică, în repriza secundă sighetenii au încercat egalarea situației pe tabela de marcaj, însă în min. 75 au fost sancționați din nou de arvbitrul Marius Bădărău din Hunedoara cu un cartonaș roșu și în condițiile evoluției cu doi jucător mai puțin pe teren, sătmărenii au reușit în ultimele minute ale partidei să se desprindă la două goluri (marcator Süveg Nanor) și să se califice în faza următoare a Cupei României.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here