TRAGERE LA SORȚI – Minaur și-a aflat adversara din sferturile Cupei României: meciul se joacă la Baia Mare

0
592

HANDBAL MASCULIN – CUPA ROMÂNIEI. Joi, 6 aprilie 2023, la sediul FRH a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României Râureni – masculin. Toate meciurile au fost programate să se dispute miercuri, 12 aprilie.

 

Iată cele 4 partide:

CSM Constanța – CS Dinamo București;

• CS Minaur Baia Mare – ACS HC Buzău 2012;

AHC Potaissa Turda – CSM București;

CS Universitatea Craiova – CSU din Suceava.

 

Cel mai recent meci direct între Minaur și HC Buzău a avut loc la începutul lunii trecute, la Baia Mare, în etapa a 20-a a Ligii I, când Minaur s-a impus cu 25-22 (12-12) – băimărenii au câștigat în această ediție de campionat și la Buzău, unde s-au impus cu 34-32.

 

Învingătoarele sferturi (meciurile se dispută în mașă unică/eliminatorie) se vor califica la Turneul Final al Cupei României, programat în 13 și 14 mai. Deținătoarea trofeului este CS Dinamo Bucureşti (care este și campioana României).

 

* Foto (Minaur – HC Buzău, 01.03.2023): @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here