AU CÂȘTIGAT – Minaur a învins CSM Slatina, la Baia Mare, și își consolidează locul 6 în Liga națională

0
387

HANDBAL – LIGA NAȚIONALĂ. Miercuri, 23 februarie 2022, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii naționale de handbal feminin, CS Minaur Baia Mare a învins, cu 26-23 (15-13), pe CSM Slatina. O partidă arbitrată de cuplul prahovean Marian Băbău & Alexandru Roibu și care a opus echipele de pe locul 6 (Minaur) vs. locul 11 (Slatina).

 

Din ultimele 5 partide dintre cele două formații, băimărencele le-au câștigat pe ultimele 4, printre care, desigur, și cea din turul campionatului, 29-26, la Slatina (ultima dată când au câștigat oltencele a fost în urmă cu 2 ani, în ianuarie 2020, la Slatina, cu o diferență minimă: 23-22). De regulă, diferența victoriilor Minaurului era de 3-4 goluri, regulă păstrată și astăzi.

 

Un meci în care gazdele au fost la conducere în cea mai mare parte a timpului, oaspetele alergând după egalare, obținută în câteva rânduri, ultima dată la 18-18 (min. 45), însă în ultima jumătate a celei de-a doua reprize Minaur s-a distanțat până la o diferență de 5 goluri (23-18, 24-19, 25-20), care a rispit emoțiile în privința câștigătoarei (meritată) a acestui meci.

 

Pentru echipa antrenată de Raul Fotonea au marcat: Lavko (6 goluri), Burlachenko (5 goluri), Laslo și Tănăsie (câte 3 goluri), Zych, Fujita, Cioca și Petruș (câte 2 goluri), Târle (1 gol). De la oaspete s-au remarcat Cârligeanu (7 goluri), Ostase (6 goluri) și Necula (5 goluri).

 

În urma victoriei, Minaur rămâne pe locul 6 și etapa următoare, a 17-a (sâmbătă, 12 martie), joacă în deplasare, la CS Dacia Mioveni 2012 (locul 12).

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here