FAPT – Viorica Cherecheș, mama primarului din Baia Mare, intră puternic pe piața dezvoltatorilor imobiliari

3
15609

INVESTIȚII PE PIAȚA IMOBILIARĂ. Fostul deputat PNL (în mandatul 2016-2020) și manager al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare (în perioada 2001-2016, acum medic primar la unitatea spitalicească), Viorica Cherecheș (66 de ani), mama primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, intră puternic (și oficial) pe piața dezvoltatorilor imobiliari din oraș.

 

Proprietară a 4 case și a unei case de vacanță, Viorica Cherecheș a obținut în această lună certificate de urbanism pentru intervenții (demolare, extindere, supraetajare, reabilitare) la trei dintre acestea. Mai exact, conform respectivelor certificate de urbanism, va desființa două imobile din curtea proprietății pe care o deține la intersecția străzii Victoriei cu strada Minerilor și va extinde suprafața imobiliară prin supraetajare – localizare: în incinta în care în timpul comunismului era un dispensar medical, iar după ce acesta a fost cumpărat de Viorica Cherecheș (ca și casa alăturată, de pe str. Minerilor nr. 1, lipită de Liceul Sanitar – în foto alăturat) a fost, în ultima perioadă, o agenție Generali Asigurări.

 

Tot în această lună, Viorica Cherecheș a solicitat și obținut de la Primăria Baia Mare un certificat de urbanism care vizează reabilitarea, extinderea și supraetajarea altui imobil pe care-l deține, format din două case și situat pe strada 9 Mai.

 

Dacă vă gândiți că nu ar fi un moment taman inspirat pentru investiții în imobiliare (în special din cauza majorărilor de pe piața materialelor de construcții), nu vă-ngrijorați, fosta deputat de Maramureș având doar în 2020 venituri de peste 560.000 de lei, din care jumătate i-a obținut ca venituri din chirii (restul provenind din indemnizația de deputat și salariul de medic).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Niste afaceri pe care le are Chereches si nu vrea sa se asocieze direct cu ele pentru ca nu poate justifica banii.
    Mamica il ajuta din nou, cum l-a ajutat cu 1,5 milioane de euro cand a candidat la primarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here