DECIZIE – Toate cele 6 funcții de prim-procuror din Maramureș sunt vacante și au fost scoase la concurs

0
2700

MAGISTRAȚI – MARAMUREȘ. Toate cele 6 parchete din Maramureș (Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș și cele de pe lângă judecătoriile Baia Mare, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș și Dragomirești) pot avea șefi noi, funcțiile de prim-procurori ale acestora fiind vacante în acest moment și scoase la concurs. Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat și calendarul concursului/examen pentru numirea în funcțiile de conducere/prim-procuror (și) ale celor 6 parchete din Maramureș, care acum sunt conduse prin delegare (numirea interimară a unor procurori care îndeplinesc funcțiile de prim-procurori).

 

Potrivit acestuia, concursul se va derula în perioada 1 august – 22 noiembrie 2023, ultima zi de depunere a candidaturilor fiind 22 august 2023, în 13 septembrie CSM anunțând lista finală a candidaților admiși la concurs (respectiv a celor care îndeplinesc condițiile: calificativ Foarte bine la ultima evaluare profesională; fără sancțiuni disciplinare în ultimii 3 ani; îndeplinirea condițiilor de vechime; au dreptul de a activa la parchetul pentru a căror funcție candidează; nu au făcut parte din serviciile de informații sau nu au colaborat cu acestea).

 

Concursul constă în trei probe: o testare psihologică (scris și interviu), prezentarea raportului de management și o testare scrisă (management, comunicare și resurse umane).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here