ACHIZIȚIE – Administrația din Seini a contractat cu o firmă din Craiova elaborarea studiului de fezabilitate pentru un parc de specializare inteligentă

0
3032

SEINI. O firmă din Craiova va executa Studiul de Fezabilitate pentru un parc de specializare inteligentă pe care administrația publică din Seini, controlată de edilul Gabriela Tulbure (foto sus dreapta, PSD), vrea să-l construiască în oraș. Contractul dintre Primăria Seini și sereleul Tree a fost acordat în 28 iulie 2023, în urma unei achiziții directe și este în cuantum de 214.099,80 lei (sumă care include TVA).

 

Tree SRL din Craiova este specializat pe lucrări de arhitectură și este controlat de Nicolae Burada (care este fostul director economic la Parc Industrial Craiova SA, firmă care are ca proprietar Consiliul Județean Dolj). În 2022, a raportat o cifră de afaceri de 557.476 lei și un profit net de 32.795 lei, realizat cu 3 angajați.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here