AU CÂȘTIGAT – CSM Sighetu Marmației învinge în ultimul minut la Carei într-un meci cu 7 goluri, de tip roller coaster, și încheie turul pe loc de play-off

0
199

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 21 octombrie 2023, pe Stadionul Victoria din Carei, în meci contând pentru etapa a 9-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a fotbal, CSM Victoria Carei a pierdut, cu 3-4 (1-2), partida cu CSM Sighetu Marmaţiei. Meciul, arbitrat la centru de Vladimir Andrei Nagy din Măhăceni, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 6 (Carei) și 4 (Sighetu Marmației).

 

În ultima etapă a turului de campionat, sighetenii au reușit o victorie în deplasarea de la Carei, în pofida unui arbitraj considerat de oaspeți ca fiind ostil, în care centralul Nagy a acordat gazdelor două lovituri de pedeapsă, readucându-i în joc. Antrenorul George Zima (CSM Sighetu Marmației) a început partida cu următorul 11: Berințan – Anchidin, Hreniuc, Dunca (cpt.), Deivid, Simion, Tomșa, Dat, Mensah, Mitruscak, Zaharia.

 

După un început furtunos al CSM-ului, cu două goluri în primul sfert de oră, marcate de „emanuelii” echipei (ghanezul Mensa – cu un șut de la 16 metri – și Dat – care a reluat cu capul o lovitură liberă -, ambii veniți la echipă în acest an), gazdele beneficiază de prima lovitură de la 11 metri, în min. 24, transformată de Vajda. La vestiare, însă, tot oaspeții intră în avantaj: 1-2.

 

Repriza a doua se scurge fără vreo modificare pe tabela de marcaj până în ultimul sfert de oră al partidei, când se declanșează nebunia. Întâi, gazdele egalează prin Kinczel (min. 76), care înscrie direct din lovitură liberă de la 16 metri. Sighetenii nu cedează și Dat interceptează în min. 82 o degajare greșită a portarului Bence și marchează pentru 2-3. Doar 3 minute a durat bucuria oaspeților și arbitrul Nagy acordă o nouă lovitură de pedeapsă pentru gazde, transformată de veteranul băimărean Batin cu 5 minute înaintea finalului.

 

Numai că în minutele de prelungiri, Urdea marchează golul victoriei, consemnând un rezultat mult mai aproape de realitatea din teren: 3-4.

 

* CSM Victoria Carei – CSM Sighetu Marmației: 3-4 (1-2), au marcat Roland Vajda (min. 24 – 11 metri), Ervin Kinczel (min. 76), Paul Batin (min. 85 – 11 metri) / Emmanuel Mensa (min. 13), Emanuel Dat (min. 16, min. 82), Samuel Urdea (min. 90+1)

 

În urma victoriei, CSM Sighetu Marmației încheie turul sezonului regular pe loc de play-off și în următoarea etapă joacă pe teren propriu, în 28 octombrie 2023, cu codașa seriei, conjudețeana CS Minaur Baia Mare.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here