VICTORIE FĂRĂ EMOȚII – Fotbal Feminin Baia Mare a surclasat „lanterna roșie” și ocupă locul 5 după primele 6 etape din Liga a II-a

0
136

FOTBAL FEMININ – LIGA A II-A. Sâmbătă, 21 octombrie 2023, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 6-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a la fotbal feminin, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a câștigat categoric, cu 8-0 (5-0), partida cu ACS Roma Florin Pădurean din Timișoara. Meciul, arbitrat de o brigadă din Sălaj cu Szabo Krisztina din Crişeni la centru, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 5 (Baia Mare) și 9 (Timișoara), pornind cu gazdele din postura de favorite.

 

Meciul a fost unul fără istoric, băimărencele impunându-se clar și detașat în fața ultimei clasate în serie, după cinci goluri înscrise în prima repriză (prin Marița, Buftea – 2, Butuza și Gulin), completate de alte 3 goluri marcate în cea de-a doua repriză (au înscris Olar din 11 metri, Danieluc și Somak).

 

În urma victoriei (și cu două meciuri din etapă rămase nedisputate), băimărencele au rămas pe locul 5 cu 6 puncte (au 2 victorii și 3 înfrângeri din 5 jocuri disputate). În etapa următoare, în 5 noiembrie, Fotbal Feminin Baia Mare se deplasează pentru meciul cu echipa a doua a Politehnicii Timișoara, clasată pe locul 3, neînvinsă (3 victorii din 3 meciuri disputate până acum – multe din jocurile programate au fost amânate).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here