EXCLUSIV – Se construiesc încă două piscine în cea mai mare bază de agrement de la Ocna Șugatag

0
3264

INVESTIȚIE TURISM. Firma Sind România SRL, care deține și administrează baza de agrement de la Ocna Șugatag (localizată pe strada Unirii nr. 7, lângă Hotel Dalina și Casa Mara), a introdus în faza pre-execuțională un proiect investițional care vizează construirea a două noi piscine, una dintre acestea fiind dedicată exclusiv copiilor. De asemenea, proiectul prevede și edificarea unei mici camere tehnice care va adăposti filtrele cu nisip.

 

Noul bazin pentru adulți va avea dimensiunea 10 metri x 15 metri (cu o adâncime a bazinului de 1,5 metri), iar bazinul pentru copii a fost proiectat cu dimensiunea 3 metri x 5 metri (cu o adâncime a bazinului de 0,6 metri).nCele două piscine vor fi dotate cu un sistem de filtrare și dezinfecție a apei, în sistem de recirculare a apei și a trecerii ei prin filtre cu nisip.

 

În zonă, firma deține un teren în suprafață de 2,25 hectare, pe care sunt edificate Hotelul Crăiasca, restaurant-bar, terase, baza de agrement și tratament balnear etc.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here