DEVOALARE – Cine execută cel de-al șaptelea bloc ANL care se construiește în comuna Fărcașa: contract de peste 11 milioane de lei

0
2178

INVESTIȚIE – BLOC ANL. Asocierea de firme Aedilis Proiect SRL din Baia Mare (controlată de băimăreanul Florin Dan Floruț – 52 de ani, asociat unic) & Ambrus A&B Consulting SRL din Marghita – jud. Bihor (controlată de Emilia Veronica Ioanițescu – 60%, asociat secundar fiind Ambrus Atilla – 40%) va construi cel de-al șaptelea bloc ANL din comuna maramureșeană Fărcașa, contractul fiind atribuit de Agenția Națională pentru Locuințe și semnat în 18 august 2022.

 

Noul bloc ANL va fi edificat în satul Tămaia, pe un amplasament localizat pe strada Culturii nr. 25, va avea un regim de înălțime P+2E (două etaje) și 24 de unități locative. Contractul este în valoare totală de peste 11 milioane de lei (exact: 11.118.140,30 lei, sumă care include TVA), însă nu toți banii vor intra în conturile celor două firme, 22,40% din lucrări fiind subcontractate (respectiv, proiectarea și lucrările de instalații – gaz, sanitare, termice, electrice, alarmare).

Pentru a câștiga contractul (au fost 4 ofertanți, iar criteriul de atribuire a fost Prețul cel mai mic), asocierea desemnată câștigătoare a licitat cu 1,2 milioane de lei sub valoarea maximă estimată de ANL. Contractul prevede proiectare și execuție și trebuie finalizat în 18 luni (2 luni fiind alocate pentru proiectare și 16 luni pentru construcția propriu-zisă).

 

Noul bloc ANL din satul Tămaia va fi destinat în principal specialiştilor (medici, stomatologi, profesori, poliţişti ș.a.m.d.). Terenul este pregătit și racordarea la utilități va fi asigurată din bugetul local.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here