FOTBAL – Minaur a câștigat categoric cel de-al doilea meci de pregătire, cu echipa de Liga a IV-a CS Fărcașa

0
305

MECI DE PREGĂTIRE. Sâmbătă, 15 iulie 2023, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, în meci de pregătire, Minaur Baia Mare (Liga a III-a) a învins, cu 9-0 (3-0), formația de Liga a IV-a (fosta „Județeană”) CS Fărcașa.

 

A fost al doilea meci de pregătire al echipei băimărene, după cel pierdut cu 4-0 (2-0) la Dej, cu divizionara secundă Unirea Dej. Antrenorul Ciprian Danciu a început partida cu următorul 11: Breban – Potcoavă, Matei, Pisuc, Simion – Urvanțev, Leș, Buncea – Buciuta, Ilieș, Lemac.

 

Un meci cu o echipă din Liga a IV-a, care a încheiat sezonul pe locul 7 (din 12 echipe) în Seria Sud, nu putea să îi pună probleme retrogradatei din Liga a II-a, Minaur. Pentru băimăreni au înscris Potcoavă (2 goluri), Ilieș, Matei, Buncea, Candea, Hidigan, Raicu, Piroska.

 

Săptămâna viitoare, în 19 iulie 2023, băimărenii intră în cantonamentul de la Ocna Sugatag, timp de 10 zile, unde au programate două meciuri de verificare, de această dată cu două viitoare colege de serie, divizionarele de Liga a III-a CSM Sighetu Marmației (locul 7 în sezonul precedent) și Minerul 1947 Ocna Dej (locul 6 în sezonul precedent). Apoi, în 5 august 2023, Minaur are programat ultimul joc de pregătire, la Satu Mare, cu CSM Olimpia.

 

* Foto arhivă: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here