NOU-VENITĂ – Al patrulea transfer anunțat de Minaur: pivotul muntenegrean Itana Čavlović

0
143

TRANSFER. Clubul Minaur a anunțat al patrulea transfer al echipei de handbal feminin pentru următorul sezon, pivotul muntenegrean Itana Čavlović (24 de ani). Componentă a naționalei țării sale, Čavlović a activat în acest sezon la CSU Știința București.

 

De-a lungul carierei sale, handbalista munteneagreană a mai jucat WHC Danilovgrad (Muntenegru), ŽRK Budućnost Podgorica (Muntenegru – cu care a cucerit două titluri de campioană și două cupe), Zağnos Spor Kulübü (Turcia), İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK (Turcia), Dunaújvárosi Kohász KA (Ungaria) și Rapid București (România).

 

* Foto: @ Nagy Gergő via DKKA

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here