ATIPIC – Musette, brand românesc de încălțăminte, genți și accesorii din piele, a intrat pe piața din Maramureș cu unul dintre foarte puținele magazine stradale din zecile pe care le deține de regulă în centre comerciale

0
9129

INVESTIȚIE – MUSETTE BAIA MARE. La 30 de ani de la înființare, producătorul și retailul de încălțăminte și marochinarie Musette, controlat de antreprenorii Cristina Elena Bâtlan și Adrian Roberto Bâtlan prin firma Musette Exim SRL (cei doi foști soți dețin în procente egale 90% din părțile sociale, asociat minoritar fiind fostul cumnat/fratele Alin Cristian Bâtlan – 10%), intră pe piața din Maramureș cu un magazin atipic, acesta fiind unul dintre foarte puținele magazine stradale din zecile de magazine Musette deschise de regulă în centre comerciale.

 

Noul Musette Baia Mare este amplasat pe Bulevardul Regele Mihai I nr. 8 (fostul Bulevard București – localizarea este lângă Bizo). Musette, care produce pantofi și marochinărie în trei fabrici (Huși, București și Otoppeni) și al cărui brand a fost inspirat din filmul animat „Pisicile Aristocrate”, deține mai multe magazine amplasate aproape exclusiv în centre comerciale de tip mall sau retail park din România și străinătate (în București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara, Craiova, Constanța, Brașov, Galați, Viena, Sofia etc.).

 

Musette este unul dintre cele mai cunoscute branduri românești de încălțăminte, genți și accesorii din piele, o afacere inițiată în anul 1992 și care anul trecut a depășit bariera de 100 de milioane de lei, raportând o cifră de afaceri de 104,24 milioane de lei și un profit net de 10,82 milioane de lei, realizat cu 514 angajați, dar și datorii de 56,47 milioane de lei.

Cofondator al brandului Musette și director de creație al firmei, Cristina Bâtlan (50 de ani), mai deține participațiuni în alte 9 firme și este cunoscută și datorită participării sale în echipa investitorilor de la emisiunea tv “Imperiul leilor”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here