ALOCARE FINANCIARĂ – Statul alocă 600.000 de lei pentru reabilitarea substației de Ambulanță din Sighetu Marmației

0
249

FINANȚARE INTRODUSĂ ÎN BUGET. În Legea Bugetului de Stat pentru 2024 a fost aprobat un amendament al celor trei parlamentari PSD din Maramureș (deputații Gabriel Valer Zetea și Gheroghe Șimon și senatorul Sorin Vlașin) privind alocarea a 600.000 de lei pentru reabilitarea Substației de Ambulanță din Sighetu Marmației, unde, din cauza gradului accentuat de uzură, s-a desprins o parte din acoperiș, apa pluvială infiltrându-se în întreaga clădire.

 

Clădirea utilizată ca sediu al Ambulanței Sighetu Marmației (fosta Policlinică), localizată pe strada Iuliu Maniu nr. 27, a fost edificată cu aproximativ 80 de ani în urmă, fiind într-o stare de degradare avansată, care pune în pericol siguranța celor 36 de angajați. Imobilul este deținut de Primăria Sighetu Marmației și Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș (instituție din subordinea Consiliului Județean Maramureș)

 

Banii alocați de Guvernul României vor fi folosiți pentru reparația acoperișului și reparații interioare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here