CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în Maramureș: mai sunt 30 de cazuri active, 9 înregistrate astăzi în Sighetu Marmației, Baia Mare și Cavnic

0
2905

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), sâmbătă, 20 iunie 2020, ora 13.00. În acest moment, în Maramureș mai sunt 30 cazuri active (persoane diagnosticate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2 – noul coronavirus și internate în spital). Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor din județ cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate de 2mnews cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a stagnat (la 6 persoane).

Numărul celor infectați a crescut cu 9 persoane (de la 132 la 141 de persoane, de la începutul pandemiei) – 7 dintre acestea sunt pacienți din focarul de coronavirus de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unul din Cavnic (soția unui angajat al Aramis) și unul din Baia Mare.

Numărul celor vindecați și externați stagnat (la 105 persoane).

 

Numărul de teste din ultimele 24 de ore în Maramureș: 126 teste (cu 14 de teste mai multe decât la raportarea de ieri).

Numărul total al testelor făcute în Maramureș (din momentul acreditării laboratorului, în perioda 21 aprilie – 19 iunie): 4.552 teste (0,73% din totalul testelor făcute în România).

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 11.226 de teste, cu 151 de teste mai multe decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 619.997).

 

În Maramureș, numărul celor aflați în izolare la domiciliu a scăzut cu o persoană (de la 2.982 la 3.038 de persoane, statistica include și membri familiei). Numărul celor aflați în cele trei locații de carantină instituționalizată din județ a scăzut cu 6 persoane (de la 48 la 42 de persoane).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here