ALEGERI LOCALE MARAMUREȘ 2024 – AUR își lansează candidații la primăriile din Maramureș în fața Primăriei Baia Mare

2
2338

AUR – CANDIDAȚI PRIMARI MARAMUREȘ. Marți, 19 martie 2024, la ora 10.00, în fața Primăriei Baia Mare, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Maramureș își lansează public candidații partidului la funcțiile de primar din județul Maramureș. Lansarea candidaților va avea loc în prezența unui reprezentant al conducerii centrale AUR, respectiv a lui Cristian Terheș (ex-PNȚCD, acum președinte al Partidului Național Conservator Român – PNRC), prezentat ca fiind membru supleant al Biroului Național Central AUR.

 

La funcția de primar al municipiului reședință de județ va candida din partea AUR actualul viceprimar cu atribuții interimare de primar, Ioan Doru Dăncuș (scriptic, președinte PNȚCD Maramureș). Dăncuș a mai candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare în urmă cu 13 ani (iunie 2011), la alegerile parțiale declanșate după condamnarea definitivă la închisoare a primarului din acea vreme, Cristian Anghel, și a reușit să adune 3,93% din voturi (locul 5 din cei 7 candidați) cu sloganul „Doru după Anghel”.

 

Ulterior, Dăncuș a devenit locotenentul fostului primar al Băii Mari, Cătălin Cherecheș, cel condamnat în 2023 la 5 ani de închisoare pentru corupție. Păstrând strategia (perdantă), Dăncuș ar putea adopta la alegerile din 9 iunie 2024 sloganul electoral „Doru după Cherecheș”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. ASA ARATA CULMEA PENIBILULUI, A tunat si i-a adunat. Unul locotenent major in armata cherechesiana si unul tobosar in sistemul de invatamant scolar, s-au intalnit la Romanita sa isi desavarseasca penibilul in fata multor doamne si domnisoare unule din ele aproape umezite cand au ascultat trilul locotenentului. Au profitat de spumosul moment in fata protipendadei locale ca sa anunte logodna lor politica care bineinteles a durat exact 10 zile (neportivire dogmatica de caractere). Spre stupoare tobosarului doamna locotenent (ca o cu…va politica si-a luat bikynei, porjartierul si sutienul si sa mutat la vanjosul PSD cu care direct sa casatorit (cu Zetea de nas) ca sa-i reprezinte la Miss Alegeri 2024. Locotenentul a motivat tradarea datorita faptului ca „familia de haur” a tobosarul nu este atat de vanjoasa si potenta ca si PSD-ul. CUM ne putem imagina ca locotenentul scolit la scoala de devalizari cherechesiana va fi onest si corect si cu electoratul. In disperare, pentru a nu pierde postul de primar ca sa poata asigura incontinuare conectarea camarilei la tituca bugetului public, canta, face jonglerii si giumbuslucuri participa la toate evenimentele, sindrofiile, zile onomastice, nunti, botezuri, etc numai ca sa-l perceapa electoratul ca pe un intelectual (ar vrea el) ca pe un salvator al orasului captiv si ca sa para mai inalt in comparatie cu ceilalti candidati. CUM ne putem imagina ca un astfel de cetatean fara nici o viziune si expertiza manageriala (cu firma falimentata) infectat cu snagile, apucaturile si obiceiurile de baron cherechesian, reprezentant fatis al camarilei locale ar putea aduce plus valoare si viitor social acestei urbe ??? CEI ce il vor vota inca de acum se pot considera COMPLICI la toate marlaniile ce se vor face incontinuare pe bani publici.

  2. Cereches iese după 5 .
    Viitorul primar iese după 4 .
    5-4=1 . 4+1=5
    1 an , tot or prinde împreună !
    ( matematică simplă , conf. istoriei locale , post-decembriste , doar că , ignoră toți ceea ce până acum s-a dovedit istoric )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here