CELEBRARE – Deputat Călin Ioan Bota: Respect și reunoștință pentru cei care au clădit Partidul Național Liberal, în urmă cu 148 de ani

0
140

GEST LA ANIVERSARE. În 24 mai 2023, în zi de sărbătoare liberală, deputatul Călin Ioan Bota, alături de colegii săi din PNL Maramureș, a depus flori la bustul lui Ion I.C. Brătianu din Baia Mare, în semn de respect și recunoștință pentru cei care au clădit Partidul Național Liberal, în urmă cu 148 de ani.

 

„Avem datoria de a transmite mai departe valorile partidului nostru și de aceea, astăzi, cu ocazia aniversării PNL, i-am premiat pe tinerii care au câștigat concursul pe care l-am inițiat anul acesta, pe teme legate de liberalism.

 

Felicitări câștigătoarelor concursului și mulțumiri tututor celor s-au implicat în organizarea acestei competiții, care dorim să devină una de tradiție, pentru ca tinerii să învețe să cunoască și să prețuiască istoria și valorile liberale”, a declarat deputatul maramureșean Călin Ioan Bota.

 

Biroul parlamentar al deputatului PNL Călin Ioan Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here