ACTIVITATE – Vlad Emanuel Duruș (USR PLUS) – Cel mai activ dintre cei 7 deputați ai Maramureșului în mandatul 2016-2020

0
431

ADVERTORIAL. Fiecare dintre noi poate evalua munca aleșilor noștri în parlament. Pe site-ul oficial al instituției găsim date concrete despre activitatea acestora.

 

Din cei 7 deputați pe care Maramureșul îi are, Vlad Emanuel Duruș, Deputat USR, este cel mai activ: a avut 126 de luări de cuvânt în cadrul a 48 de ședințe, 161 de propuneri legislative din care 28 promulgate în legi, întrebări și interpelări 101 și 15 moțiuni.

 

Adrian Mihăiță Todoran, deputat PMP, a avut 46 de luări de cuvânt în 38 de ședințe, 124 de propuneri legislative din care 7 promulgate în legi, 34 de întrebări și interpelări și 11 moțiuni. Nici reprezentanții PSD Maramureș nu se pot lăuda, prin fapte, cu activitatea lor din ultimii 4 ani. Gheorghe Șimon, deputat PSD, a avut 21 de luări de cuvânt în cadrul a 19 ședințe, 34 de propuneri legislative din care 8 promulgate în legi și 3 moțiuni. Atât.

 

Puteți face singuri (cu un click pe link-ul http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.ce?cir=25&leg=2016&cam=2) o analiză succintă a activității tuturor aleșilor noștri care în ultimii 4 ani au ocupat diverse fotolii atât în Senat, cât și în Camera Deputaților.

 

Cifrele vorbesc de la sine și traduc în realitate imaginile pe care le vedem ironic la televizor. În timp ce unele partide trimit în Parlament oameni care să ocupe locuri și care să nu facă prea mare deranj, USR v-a reprezentat cu oameni capabili să implementeze programele pe care le-au propus alegătorilor.

 

Aceste cifre de pe site-ul Camerei Deputaților ne arată în mod clar ce se întâmplă după ce partidele iau voturile cetățenilor: timp de 4 ani, parlamentarii și senatorii lor dorm. Iar când nu dorm, participă la furtul colectiv trasat pe linie de partid, votează legi la comandă, își iau indemnizația, imunitatea, pensia specială. După 4 ani, cer din nou votul cetățenilor.

 

Este important să votăm în cunoștință de cauză, să ne informăm și să ne tragem singuri concluziile despre activitatea acestor reprezentanți ai județului pe care i-am votat acum 4 ani. Și să votăm corect pentru următorii 4 ani.

 

* Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Umbrella Art Crew SRL. Cod unic de identificare: 11200021



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here