SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Sâmbătă, lansarea candidaților REPER în Baia Mare în prezența europarlamentarului Dragoș Pîslaru

0
402
Dragoș Pîslaru

ALEGERI LOCALE – BAIA MARE. Sâmbătă, 11 mai 2024, ora 14.00, în Parcul Mara din Baia Mare, zona fântânilor arteziene, are loc evenimentul de lansare a candidaților la Primăria și Consiliul Local Baia Mare în prezența europarlamentarului Dragoș Pîslaru (copreședinte REPER). Candidații REPER se vor prezenta, vor aduce în atenția publicului câteva dintre măsurile din programul lor electoral și vor răspunde întrebărilor.

 

În municipiul reședință de județ, REPER și-a depus candidatura atât pentru funcția de primar (unde a fost desemnat candidat Florin Gheorghe Barbur, copreședinte REPER Maramureș), cât și pentru Consiliul Local Baia Mare, unde a înregistrat o listă de 10 candidați.

 

Reînnoim Proiectul European al României (abreviat REPER) este un partid politic desprins din Uniunea Salvați România (USR), fondat de fostul președinte al PLUS și USR Dacian Cioloș și alți 4 europarlamentari și declarat ca fiind pro-european – este înregistrat oficial (în Registrul Partidelor) din august 2023. La nivel național, partidul este condus de doi copreședinți, Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru, iar la nivel județean, de copreședinții Florin Barbur și Gina Marian.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here