DEMISII ÎN GRUP – Cristian Opriș, cel mai tânăr candidat la primăria unui oraș din România, a demisionat din PNL și a dizolvat organizația PNL Săliștea de Sus

2
5779
Cristian Opriș

PNL MARAMUREȘ. Cristian Opriș, cel mai tânăr candidat la primăria unui oraș din România la alegerile locale din 2020 și fost președinte al PNL din orașul Săliștea de Sus, a anunțat că vineri, 26 noiembrie 2020, împreună cu marea majoritate a membrilor din organizația PNL Săliştea de Sus, a demisionat din PNL, dizolvând organizația. De asemenea, Opriș a demisionat și din funcția de consilier local al orașului, funcție pe care o ocupa în urma alegerilor locale din 2020.

 

Suntem prima organizație PNL din țară care se dizolvă și pleacă aproape în totalitate alături de Ludovic Orban într-un proiect liberal autentic, pentru a nu trăda încrederea cetățenilor care ne-au susținut – Cristian Opriș, președinte PNL Săliștea de Sus.​​

Fostul președinte al PNL Săliștea de Sus spune că decizia a fost luată exclusiv din considerente morale. „Deciziile conducerii PNL de după 25 septembrie, precum și acțiunile președintelui PNL Maramureș, atât înainte de 25 septembrie, prin radierea tuturor potențialilor delegați la congres care nu ar fi votat cu Florin Cîțu, cât și după, prin susținerea și votarea acestui guvern al trădării, în forurile de conducere ale partidului, au săvârșit grave acte de trădare a cetățenilor români care ne-au acordat încredere, cât și a tuturor membrilor PNL”, a mai precizat Opriș.

 

Fostul lider al organizației dizolvate mai susține că “prin aceste demisii, ne eliberăm de toate obligațiile de a respecta deciziile inepte ale conducerii PNL și ale președintelui PNL Maramureș și ne cerem scuze în fața tuturor cetățenilor din județ și din localitate, pe care i-am convins să-l voteze atât pe el la președinția Consiliului Județean Maramureș, cât și lista de candidați ai PNL la alegerile parlamentare”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here