UPDATE: SURSE 2MNEWS – Sindromul „Mihaela, dragostea mea”: Pesedistul Moldovan câștigă la câteva voturi, Onița-Ivașcu cere renumărare

0
9388

ALEGERI LOCALE – SIGHETU MARMAȚIEI. UPDATE, luni, ora 09.20: Răsturnare de situație la Sighetu Marmației. După ce la ora 01:00 a zilei de luni, după o primă numărătoare parțială a voturilor, se anticipa o victorie a reprezentantei PNL, Daniela Onița-Ivașcu, rezultatul anticipat fiind totuși unul strâns, în această dimineață, după numărarea voturilor exprimate la ultima secție de votare a municipiului Sighetu Marmației, pesedistul Vasile Moldovan a trecut în avantaj, câștigând scrutinul la potou, cu o diferență de aproximativ 30 de voturi. Dată fiind diferența minimală, Daniela Onița-Ivașcu a declarat 2mnews că va cere o renumărare a voturilor exprimate, pentru a se asigura că rezultatul balotajului pentru Primăria sigheteană este unul corect. La momentul cunoașterii exacte și definitive a rezultatelor, vom reveni cu amănunte.

 

Textul inițial: Daniela Onița-Ivașcu este noul primar al municipiului Sighetu Marmației, după o bătălie electorală care s-a încheiat cu un scor extrem de strâns cu pesedistul Vasile Moldovan, fostul prefect al județului Maramureș, care a candidat, ca toți ceilalți pesediști cărora le e rușine de apartenența politică și sigla propriului partid, ascuns după alianța de conjunctură numită Coaliția pentru Maramureș.

 

De altfel, decizia președintelui PSD Maramureș de a nu-l nominaliza candidat la funcția de primar pe primarul în funcție, pesedistul Horia Scubli, a știrbit credibilitatea partidului în ochii electoratului sighetean. După 4 ani de administrație controlată de PSD, oamenii din municipiul Sighetu Marmației au revenit la dorința majoritară de a încredința conducerea Primăriei liberalilor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here