PLOUA INFERNAL… – Din cauza terenului impracticabil, îmbibat cu apă, meciul de la Baia Mare a fost amânat pentru duminică

0
1421

MECI AMÂNAT. Meciul de fotbal programat sâmbătă, 25 februarie 2023, de la ora 11.00, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în prima etapă a anului din Liga a II-a, contând pentru etapa a 17-a (ante-penultima a sezonului regular), dintre Minaur Baia Mare și Concordia Chiajna, a fost amânat.

 

Inițial, startul partidei a fost amânat cu o oră din cauza ploii torențiale, însă la ora 12.00, deși arbitrul central Vlad Baban din Iaşi i-a trimis pe jucători la încălzire, a luat decizia de a amâna partida cu 24 de ore, terenul stadionului din Baia Mare fiind impracticabil, îmbibat cu apă, iar organizatorii n-au putut îndepărta apa de pe gazon în timp util.

 

Oficial, meciul se va disputa duminică, 26 februarie 2023, de la ora 11.00, numai că prognoza meteo nu este deloc optimistă. Mâine se anunță o vreme și mai rea decât astăzi, cu o temperatură de 5 grade Celsius, ploaie (75% la ora meciului) și rafale de vânt de 19 km/h și cod galben de ninsoare/gheață.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here