RUȘINOS – CSM Sighetu Marmației a pierdut, pe teren propriu, cu ultima clasată, echipă retrogradată

0
792

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 29 aprilie 2023, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 5-a a play-out-ului Seriei a 10-a Liga a III-a la fotbal, CSM Sighetu Marmației a pierdut, cu 0-1 (0-0), partida cu CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei. Meciul, arbitrat la centru de Alexandru Dan Gornic din Arad, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 3 (Sighetu Marmației) și 6 (Șimleu Silvaniei).

 

Un alt meci doar pentru statistică, fără nicio miză reală, sighetenii asigurându-și menținerea în Liga a III-a, iar oaspeții, clasați pe ultimul loc, cu 4 înfrângeri în cele 4 meciuri din play-out (până și penultima clasată, Victoria Carei, a învins-o chiar la Șimleu Silvaniei) și cu doar 2 goluri marcate și 12 primite, fiind deja retrogradați. Sighetenii au pornit ca favoriți cerți în această partidă, deși, paradoxal, au cea mai bună apărare din play-out (doar 2 goluri primite în 4 etape), dar și cel mai slab atac, cu un singur gol înscris în 4 meciuri din play-out.

 

Însă cum calculul hârtiei nu se potrivește (de foarte puține ori) cu realitatea din teren, de această dată s-au impus oaspeții. O victorie surprinzătoare a sălăjenilor, chiar dacă a fost obținută la limită (golul fiind marcat, din nou, ca și în etapa trecută, la finalul meciului, prin tânărul atacant central Darius Marina – min. 90 -, și foarte rușinoasă pentru sigheteni.

 

Iată rezultatele etapei:

* CSM Sighetu Marmaţiei – Sportul Şimleu Silvaniei: 0-1 (0-0);

* CFR Cluj 2 – Minerul Ocna Dej: 2-1 (2-1);

* Victoria Carei – SCM Zalău: 1-2 (0-1).

 

În urma înfrângerii, sighetenii rămân pe locul 3 în play-out (dacă aceste rezultate negative vor continua, își vor păstra locul nu pentru foarte mult timp). În etapa următoare, a 6-a (prima a returului play-out), programată în 3 mai de la ora 18.00, CSM Sighetu Marmației joacă în deplasare, la Iclod (jud. Cluj), cu FC CFR 1907 Cluj SA 2 (loc 5), echipă care luptă pentru evitarea retrogradării cu Victoria Carei.

 

* Foto generică

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here