NOUTATE – Nou-venit pe piața comercială din Maramureș: va fi inaugurat în septembrie, în Baia Mare Value Center

0
10211

INAUGURARE. La începutul lunii septembrie, în spațiul food court din strip-mall-ul Baia Mare Value Center, cel mai probabil simultan cu fast-food-ul Prime Burger (despre care aveți detalii AICI), va fi inaugurată încă o noutate pe piața comercială din Maramureș: Pizzeria Rimmini.

 

Noua pizzerie vine din zona Moldovei, unde are deschise mai multe locații (în special în mall-uri), și preparatele sunt coapte pe vatră, în cuptor cu lemne. Informația are grad de acuratețe de 100%, fiind confirmată, pentru 2mnews, de conducerea Baia Mare Value Center.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here