NAȚIONALA – Tânărul băimărean Paul Popoaia, titular în meciul de astăzi cu Hong Kong din World Rugby U20 Trophy

0
114
Foto: frr.ro

RUGBY. În meciul de astăzi al naţionalei de rugby Under 20 a României cu Hong Kong, meci din cadrul World Rugby U20 Trophy care va avea loc de la ora 19, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, fundașul băimărean Paul Popoaia a fost anunțat titular de staff-ul tehnic (condus de Danie de Villiers). El a fost integralist și în primele două meciuri disputate de România în cadrul competiției, deși este cel mai tânăr selecționat (18 ani și trei luni).

 

Alți doi jucători băimăreni (Adrian Ţală – CSM Ştiinţa Baia Mare și Alexandru Harasim – CSS 2 CNE Baia Mare) au fost înscriși pe banca de rezerve. Acesta este cel de-al treilea meci al României U20 din World Rugby U20 Trophy, primele două fiind pierdute (17-31 cu Samoa şi 26-55 cu Namibia) – nici Hong Kong nu a obţinut vreo victorie până acum.

 

Tot astăzi, în cea de-a treia etapă a World Rugby U20 Trophy, au loc și meciurile: Samoa – Namibia (ora 13), Fiji – Canada (ora 15) și Portugalia – Uruguay (ora 17).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here