ÎN NAȚIONALĂ – 7 jucători de la campioana Știința Baia Mare, în lotul României pentru meciurile test World Rugby cu Argentina și Scoția

0
478
1. Laurențiu Nica, 2. Domițian Mureșan, 3. Ovidiu Cojocaru, 4. Iulian Hartig, 5. Florian Roșu, 6. Alexandru Bucur, 7. Paul Popoaia

RUGBY-ROMÂNIA. Antrenorul principal al naționalei de rugby a României, Andrew Robinson, a anunțat lotul de 40 de jucători pentru meciurile test World Rugby cu Argentina și Scoția, două amicale de lux cu echipe din top 10 mondial, ambele urmând să se dispute la București, în 3 și 10 iulie 2021. În lotul României au fost selecționați 7 jucători de la campioana en-titre, CSM Știința Baia Mare.

 

Cei 7 jucători de la echipa băimăreană sunt: pilierii Laurențiu Nica (23 ani) și Domițian Mureșan (25 ani), taloneurii Ovidiu Cojocaru (24 ani) și Iulian Hartig (22 ani), jucătorul de linia a II-a Florian Roșu (28 ani), centrul Alexandru Bucur (27 ani) și fundașul Paul Popoaia (24 ani).

 

Primul meci test World Rugby are loc în 3 iulie, cu Argentina (locul 9 mondial), echipă care revine în România după 29 de ani, în 1992 România câștigând cu 21-18. Al doilea meci test World Rugby are loc în 10 iulie, cu Scoția (locul 8 mondial) – ultimul joc între cele două echipe a avut loc în la ediția din 2007 a Cupei Mondiale la Rugby, România fiind învinsă fără drept de replică, cu 42-0.

 

* Foto: @ CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here